Wij bieden een gevarieerd aanbod dit supseizoen!

Welkom bij Pro-Sup


Het supseizoen is gestart! Wij staan voor je klaar om jou te laten ervaren hoe leuk suppen is!

Dinsdagavond 19.00 uur suples gevorderden

Woensdagavond 19.00 uur suples (beginners)

Zaterdagmorgen 9.30 uur en 11.00 uur suptrainingen Pro-Sup Kids 

Wij zijn een ervaren Supschool in het Groene Hart, onderdeel van Richard Proost Sport uit Oudewater.
Onze passie voor suppen willen wij graag aan je overbrengen.
Ervaar hoe leuk suppen is!

Ook voor verhuur en verkoop van supboards!

Wij verkopen A-klasse supboards van het merk Starboard. Er is voldoende keuze: boards voor beginner, gevorderden, hardboards, inflatavle boards en package deals. Naast supboards verkopen wij ook peddels en vinnen.

Bij Pro-Sup ben je aan het juiste adres voor een deskundig advies of het testen van supboards. Onze professionele instructeurs zijn al jarenlang actief binnen de verschillende disciplines in de supsport.

Heb je interesse in een supboard, package deal, peddel of een vin? Neem dan contact met ons op.

Wij houden ons aan de corona maatregelen van het RIVM en het Watersportverbond.

Leuk om te doen als: familie- kinderfeestje, bedrijfsuitje of schoolactiviteit!
Wij bieden losse lessen, gevorderden lessen, beginnerscursus, supclinics en volledig verzorgde arrangementen aan. Ervaar hoe leuk suppen is als familie-, kinderfeestje, bedrijfsuitje of schoolactiviteit. Ons sup aanbod is uit te breiden met een andere sportactiviteit, een restaurant of een ijsje!

Ook begeleiden wij je graag bij de voorbereidingen van supwedstrijden. Denk aan: Sup 11-City Tour, classics en het NK.pro sup richard proost blauw

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of een activiteit boeken? Stuur dan een mail naar: info@pro-sup.nl of bel: 0348-560097.

Wie wat waar waarom

WAAROM SUPPEN?

Suppen is een total body workout. Tijdens het suppen train je alle lichamelijke functies, zoals kracht, conditie, balans en coördinatie. De natuurlijke elementen water en weer maken een supworkout compleet. Suppen is laagdrempelig, je leert snel de basis.

WAAR KAN JE SUPPEN?

Suppen kan op vlak water en in de golven op zee. Het suppen op vlak water is voor iedereen van jong tot oud te leren en te doen. Op zee komt er meer behendigheid bij kijken.

WAT IS SUPPEN?

SUP is de afkorting van Stand Up Paddle. Je staat op een speciaal board en je beweegt je voort met een peddel. Het suppen is over komen waaien uit Hawaii.

VOOR WIE?

Suppen is voor iedereen! Ervaar hoe leuk suppen is als familie- kinderfeestje, bedrijfsuitje of schoolactiviteit! Wij bieden volledig verzorgde arrangementen aan. Denk aan een combinatie met bijvoorbeeld een andere sportactiviteit, een restaurant of een ijsje.

Aanmelden

Onze trainers

richard proost pro sup richard proost

Richard Proost

Lees meer
frank proost pro sup richard proost

Frank Proost

Lees meer
david blankenburgh pro sup richard proost

David Blankenburgh

Lees meer